Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

vineri, 19 februarie 2010

www.SuferitiDeRomantism ?!?! O sa va treaca ...

13
TOP 5 FILME ANTI VALENTINE`S DAY (14 februarie) aka DRAGOBETE(24 februarie) !!!


Din seria:

"De Dragobete, Iubeste Romaneste" ---> NOT

Prin acest post ma adresez in special acelora dintre voi pe care ziua aceasta de februarie v-a prins sau o sa va prinda , din (ne)fericire, singure.

V-am pregatit un top cu 5 filme , care vin sa demonstreze de ce nici cu dragostea nu faci mare scofala !!!

1. Leaving Las Vegas (cu Nicolas Cage, Elisabeth Shue) - Cand ne indragostim, nu tinem cont de urmari - nu luam in calcul nimic, pentru ca logica nu-si poate vari coada intr-un labirint construit cu tot dinadinsul fara sens.

2. Revolutionary Road (cu Leonardo DiCaprio, Kate Winslet) - Casniciile disfunctionale deja nu mai alarmeaza o lume obisnuita cu o rata a divortului mereu in crestere.

3. The War of the Roses (cu Michael Douglas, Danny DeVito, Kathleen Turner) - Mesajul este cu atat mai feroce cu cat, la linia de start, iubirea dintre cei doi parea din categoria acelor mari si trainice povesti de amor pe care nimeni si nimic nu ar putea sa le atinga - sa le pulverizeze de-a dreptul? Nici pomeneala!...

4. To Die For (cu Nicole Kidman) - Iubirea si cariera sunt doua planuri unde rareori succesele se-ntampla simultan. Incerca doar sa le sincronizezi... si le vei pierde pe-amandoua!

5. Brokeback Mountain (cu Heath Ledger, Jake Gyllenhaal )- Dupa ce vezi "Brokeback Mountain" , nu-ti mai arde de acea iubire pasionala, desprinsa din romane, intensa de la prima vedere si trainica pana la moarte.

PS1: Inarmati-va cu Popcorn si Cola !

PS2!: Nu-l mai asteptati pe zdreanta aia de Cupidon ! E ocupat ! Vrea sa se reinventeze! Criza a ajuns si la el !

Vizionare placuta !







13 comentarii:

  1. adevaraciuneeeee sssssa stie....fernando care face sex pa ora la viteza

    RăspundețiȘtergere
  2. Fernando stiu eu sigur ca face lucru manual ... =)) Mazda aia, mai are roti ? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. aoleu aici toata lumea e pesimista? "nici cu dragostea nu faci mare scofala !!!" com'on people unde e spiritu ala de Mircea Radu??? undeeeee??????? ce dracu in ziua de azi toata lumea se gandeste la f@#$%^????? si la dinero's???? filme pt sufletele singure...dc nu filme pt that kind of pleople care isi doresc sa aibe o pereche acum ? pe zi ce trece iti dai seama ca se duce din esenta tuturor sarbatorilor si traditiilor ..wtf ??? weak up people :)) ....

    RăspundețiȘtergere
  4. o persoana in viatza noastra am putea spune ca este ca o picatura de culoare pe o poza monocroma :X dc sa ne uitam la filme triste si nu la filme romantice?? dccc????

    RăspundețiȘtergere
  5. Picătură de culoare,poze,dragoste bla bla.
    Dpdv ştiinţific dragostea ţine nici mai mult,nici mai putin de ..pam pam..3 ani!!!
    ,,La început totul este minununat. Chiar şi tu! Te uiţi în jur şi lumea ţi se pare că are o altă dimensiune. Nici nu îţi vine să crezi cât de îndrăgostit ai devenit. Apoi, odată cu trecerea timpului totul se diluează. Un fluture trăieşte o zi, un trandafir trei. Un câine treispreceze ani, dragostea trei. Şi uite aşa, dacă în primul an pasiunea este sarea şi piperul în relaţie deja dintr-al doilea se transformă în tandreţe ca într-un final să ajungă să fie doar un sport plicticos.
    In fine… societate te înşeală. Îţi vinde marea dragostea când, în realitate, s-a demonstrat ştiinţific că aceşti hormoni încetează să mai acţioneze după trei ani. De altfel, statisticile spun scurt şi la obiect că o pasiune durează în medie, 317,5 zile.Ţ
    Eu urăsc ştiinţa si o sa fiu mai generos..o sa aveţi incă 2 ani de la mine, să fie 5.What do u do after..?
    Rest my case!
    Amin

    RăspundețiȘtergere
  6. After 5 years ... eu imi iau vacuta si plec :))De restul se ocupa avocatul =))

    RăspundețiȘtergere
  7. nu e asa ...vrei sa spui ca daca sunt cu o duduie o sa o iubesc 3 ani? ai maldita sea =))) si apoi ce ma plictisesc de cacaul ei si ma duc la alta? ii dau si aleia la caca 3 ani si ce fac in viata asta? copii cum dracu fac? cu duduia 1 cu cealalta 2 ...echipa de rugby ....

    RăspundețiȘtergere
  8. georgeta...mai bine investeste in animalute. Nu chinui copiii ;-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand o sa cunoasteti iubirea adevarata nu o sa mai vorbiti asa despre iubire!!

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)