Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

marți, 23 martie 2010

"Dusă cu pluta" -> To be or not to be :D :->

8

Se stie ca gusturile barbatilor in materie de femei, sunt diferite. Ei vor femei, cuminti sau rele, femei frumoase, cu sanii rotunzi, buze voluptoase, picioare lungi si fund apetisant.

Cati dintre ei, s-ar incumeta oare sa aibe o relatie cu o femeie "dusă cu pluta" ?

Cateva motive pentru care barbatii ar putea sa incerce sa-si faca o asemenea iubita :


Se spune ca nu te vei plictisi niciodata - uita de cina romantica, plimbari prin parc, flori, bomboane :)) -> ea sigur va prefera sa manance un hot dog pe o banca din parc, sa faca bungee jumping, sau…sa te invite la un maraton de filme porno :D


Vei avea multe de povestit – uneori vei ramane socat de naturaletea ei, de copilul ce se asunde sub nebunia ei si brusc ti se va parea ca viata ta a devenit un film ciudat.


Lumea ti se va parea mai frumoasa – viata nu este frumoasa intotdeauna , dar cand o vezi pe ea asa nebuna, vei incepe sa privesti lucrurile altfel. Vei invata sa te bucuri de lucrurile simple, poate si pentru ca alaturi de ea nimic nu va fi simplu, normal sau precaut .


Sex unde nici nu te gandeai – prietena ta dusa cu pluta :)) va initia partide de sex, uneori salbatic, in tot felul de locuri bizare, fie ca e vorba de masina de spalat, geamul de la bucatarie, vreun bar sau cand sunteti inconjurati de multe oglinzi :-> asta da, de retinut =))


Despartirea nu va fi asa urata – nu va plange si nici nu va face tot felul de faze, chiar daca e ea mai nebuna de felul ei. Stie sa inteleaga cand se pune punct, daca nu termina ea relatia inaintea ta =)) asta clar


V-am pupat :)) ma plimb cu pluta :))




8 comentarii:

  1. Iar cand ambii parteneri sunt dusi cu pluta sa vezi atunci :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca e de ajuns unul nebun intr-o relatie. Cine ar vrea sa stea cu o persoana care sa-i semene, unde e farmecul? Sincer, nu m-as insura cu mine, ma plictisesc de moarte!

    Si mai e o chestie, femeia, ca d-aia ii zice femeie, trebuie sa aiba feminitate, nu sa te trezesti cu o palma dupa ceafa, exact cum iti da tovarasul de halba cand faci glume despre grasa de ma-sa sau stramba cu care se plimba de mana! Cum ar fi sa ragaie salam langa tine dupa hot-dog-ul ala?? La naiba, as incepe o relatie cu una plecata cu zmeu` !

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat...extremele sa atrag,dar nu prea extreme ca se strica treaba.Nu sa fie la fel de nebun ca celalalt, insa sa aiba o doza de nebunie si el/ea, ma rog.
    Cat despre feminitate sunt iar de acord, trebuie sa fie,la unele e excesiva dar asta e alta poveste. Apropo de asta, multi inca nu stiu ca femeile ragaie,dau flatulente sau fac si caca, la fel ca barbatii si inca le considera printese..ce?v-am stricat imaginea perfecta despre femeie?:)) e adevarat

    RăspundețiȘtergere
  4. nu va mai agitati atat :)) una dusa cu pluta oricum nu v-ar suporta :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa spunea un bun prieten de-al meu cand vedea cate una deosebita: "bah, nu uita ca s-asta se caca". In fine, s-a-nsurat si-am scapat de el.

    Femeile nu-s printese cum nici noi nu suntem printi, dar una dusa cu pluta ne ajuta sa ne simtim exact cum suntem, ceea ce suntem, nici mai mult, nici mai putin. Alea pline de feminitate, cum zici tu, basinoase, cum le zic eu, te fac sa te comporti nefiresc, sa faci totul ca la carte, nu cumva sa o deranjezi pe Zana Zanelor... Asa ca mai bine una naturala, sa se scarme-n nas/fund cand o mananca, sa zica ca se duce sa faca shushu, nu ca se duce sa-si pudreze nasul, sa te ia de obiect cand ii simte nevoia, nu sa inceapa sa te linga-n ureche si exemplele pot continua pana maine.
    Parerea mea. o:-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bv Andrei :))

    10 puncte :))
    Te pupa Jean =))

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)