Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

duminică, 30 septembrie 2012

Nikon revine cu o super oferta

0
   Pe langa extragarantia de 5 ani oferita la toate aparatele foto Nikon, acum beneficiezi de un super pret + un pachet complet pentru camera foto Nikon L610 achizitionata de la Altex.
   Cumpara in perioada 24.09 - 14.10.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy camera foto Nikon L610 si beneficiezi de 100 lei reducere din pretul de raft in momentul achizitiei precum si de un cadou constand intr-o geanta, un card SD de 8 GB si 2 acumulatori ca sa ai pachetul complet.
   Un aparat foto compact usor de utilizat si inteligent, COOLPIX L610 cu zoom optic de 14x surprinde perfect momentele magice. De la cadre de sarbatoare cu unghi larg si prim-planuri cu familia si prietenii la prim-planuri extraordinare cu obiecte aflate la distanta, obiectivul NIKKOR impresionant si senzorul de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din fundal se combina pentru a asigura imagini clare, in culori naturale, chiar si cand fotografiati in lumina scazuta. Tehnologiile inteligente Nikon, precum reducere mecanica a vibratiilor, pastreaza imaginile si filmele clare. Selectorul automat scena te asigura ca vei surprinde fotografii frumoase in orice situatie.
   Profita acum de super oferta Altex!
   Te asteptam!No Response to "Nikon revine cu o super oferta"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)