Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

joi, 27 septembrie 2012

Super blu-ray playere la preturi mici

0
   Ai vazut pana acum gama de blu-ray stylish de la Samsung ? Acum le si poti avea profitand de super oferta de la Altex.
   Cumpara in perioada 26.09 - 30.09.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy unul din Blu-Ray Playerele Stylish de la Samsung si beneficiezi de o reducere de 6% din pretul de raft, in momentul achiztiei.
   De ce sa alegi unul din aceste Blu-Ray Playere? Ai cateva din motive mai jos :

   Pentru un televizor mai inteligent!
  • Este usor sa te conectezi cu AllShare Play
  • Vizionati filme de la USB
  • Delectati-va cu continutul de pe unitatile externe de hard disk

    
  Este usor sa te conectezi cu AllShare Play
Acum va puteti bucura de filmele, de muzica si de fotografiile de pe PC-ul si de pe telefonul dvs. mobil direct pe playerul Samsung Blu-ray. Cu ajutorul functiei Samsung AllShare Play, sincronizati prin conexiune wireless PC-ul si telefonul mobil Samsung cu playerul Blu-ray. Redati in flux continutul si tineti chiar evidenta persoanelor care va apeleaza sau va scriu mesaje text prin monitorizarea in timp real pe ecranul dvs. Samsung All Share Play va ajuta sa ramâneti conectat.
Vizionati filme de la USB
Cu ajutorul functiei ConnectShare Movie, conectati pur si simplu unitatea USB sau HDD la playerul Blu-ray si bucurati-va de continutul preferat. Functia ConnectShare Movie reduce numarul de dispozitive necesar pentru a vizualiza, asculta si reda continutul dvs. favorit. Ascultati muzica direct din difuzoarele playerului Blu-ray si transferati filme si fotografii pe ecranul de mari dimensiuni al televizorului. Experimentati o gama larga de continut din confortul camerei de zi.

    

      

 Delectati-va cu continutul de pe unitatile externe de hard disk
Accesati toate fisierele multimedia cu ajutorul unei conectivitati extraordinare. Sincronizati si bucurati-va de filmele, fotografiile si muzica de pe unitatile externe de hard disk. Conectivitatea cu unitati HDD externe va permite sa va conectati la unitatile de stocare externe direct de pe playerul Blu-ray prin USB si sa accesati rapid fisiere video, audio sau imagini. Acesta este proiectat pentru a gestiona o mare varietate de continut, asa ca va puteti bucura de toate filmarile facute acasa, de muzica descarcata si de fotografiile din vacanta in confortul camerei de zi. Trebuie doar sa va conectati, sa va sincronizati si sa va delectati.

Dolby TRUE HD Digital Plus
Dolby TRUE HD Digital Plus ofera un sunet de inalta definitie, care este la fel de uluitor ca si imaginea HD a televizorului dvs. Prin tehnologia avansata, fara pierderi, bazata pe codecuri audio pe canale multiple, veti fi cufundat intr-un sunet identic cu cel al inregistrarii originale.
    

      

 Vedeti mai mult cu un consum mai mic de energie
Gama de playere Samsung Blu-ray respecta criteriile Energy Star 2012 pentru utilizarea energiei si stabileste un nou etalon in ceea ce priveste eficienta ecologica a consumului de energie. Playerul Blu-ray este atât de eficient, incât consuma mai putina energie decât cerintele standardului Energy Star, chiar si in modul standard.


 
Te asteptam!No Response to "Super blu-ray playere la preturi mici"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)