Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

joi, 27 septembrie 2012

Televizorul viitorului poate fi al tau

0
   Cu siguranta iti doresti ultima tehnologie cand vine vorba de televizorul tau, iar acum acest lucru este foarte posibil profitand de oferta Altex.
   Cumpara in perioada 26.09 - 30.09.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy unul din televizoarele Samsung din seriile es7000 sau es8000 si beneficiezi de o reducere de pana la 2000 lei.
   Televizorul Samsung Slim LED TV ES7000 sau ES8000 este gata sa ofere o experienta extraordinara care te va purta in viitorul divertismentului la domiciliu. Poti descoperi deja viitorul televizoarelor Smart TV prin controlul vocal asigurat de Smart Interaction, tehnologia de recunoastere a fetei (Face Recognition) si comenzile prin miscari (Motion Control), precum si prin functiile Smart Content, cum ar fi partajarea prin Family Story si accesul AllShare Play la dispozitive. Cu ajutorul functiei Smart Evolution, poti instala cu usurinta un kit Samsung Evolution in fiecare an, pentru a implementa actualizari de hardware, firmware, software si ale interfetei in pas cu ultimele evolutii. Televizorul tau. va evolua, iar tu vei beneficia de toate caracteristicile noi si de performantele excelente ale unui televizor nou-nout, fara sa fie nevoie sa cumperi unul nou.
   Profita de super reducerile valabile doar la Altex si achiztioneaza-ti acum televizorul viitorului.
   Te asteptam!
 


No Response to "Televizorul viitorului poate fi al tau"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)