Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

joi, 25 octombrie 2012

Bucura-te de calitatea imaginii cu media playerele Asus

1
   Altex si Asus ti-au pregatit o surpriza zilele acestea. Daca pana acum ai avut probleme cu formatele filmelor, cu subtitrarile atunci cu siguranta aceasta oferta te va bucura.
   Cumpara in perioada 24.10-28.10.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy unul din media playerele Asus din promotie  si beneficiezi de o reducere de 6% din pretul de raft, in momentul achizitiei.
   De acum tehnologia este mai aproape de tine. Doar in aceasta perioada te poti bucura de un pret mai bun pentru media player-ul Asus CPCHDP-R1 care iti va oferi o super experienta.    O!Play HDP-R1
Cel mai usor mod de a te bucura de filme HD in living-ul tau

  • Rulare fara bataia de cap data de conversia fisierelor
  • Definitie a imaginii 1080p uluitoare
  • Asculta si partajeaza muzica cu un singur click
  • Transfer rapid de fisiere cu eSATA si LAN

Cel mai usor mod de a te bucura de filmele tale HD in propriul living

    
Suporta Full HD 1080p
Definitie uluitoare la tine in living
HDP-R1 urmeaza trendul de a aduce experienta HD celor ce vor sa vizioneze in propriul living. Printr-o simpla conectare a playereului O!Play HD Media Player via HDMI, utilizatorii experimenteaza culori vibrante parca menite sa te uimeasca

    Suporta o gama larga de formate (inclusiv RMVB)
Cu suportul exclusiv RMVB pentru HDP-R1, utilizatorii nu mai trebuie sa se ingrijoreze de compatibilitatea formatului pentru majoritatea filmelor, muzicii si fotografiilor, HDP-R1 lasa utilizatorii sa conecteze dispozitivul de stocare si sa savureze divertismentul.

    
Shuffle exclusivist al muzicii cu o simpla apasare
Buton dedicat pentru "Music Shuffle" pe telecomanda
HDP-R1 este primul HD media player ce ofera functia de music shuffle cu un buton dedicat pe telecomanda. Cu o singura apasare, de la distanta, O!Play acceseaza toata muzica din dispozitivele de stocare si le ruleaza aleator.

    
Suport Exclusiv eSATA si LAN avansat
eSATA ofera rate de pana la 6X mai mari decat USB 2.0
Continutul HD ce aduce imagini mult mai placute necesita o banda uriasa pentru a randa la o asemenea calitate. eSATA da o mana de ajutor prin ridicarea limitarii benzii.

    
Acces facil al cotinutului in retea
Utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa transporte dispozitive fizice de stocare din birou in sufragerie. Continutul HD poate fi transmis de la PC sau NAS catre Media Player pentru un management mult mai usor.

   Nu rata oferta disponibila doar la Altex!
   Te asteptam!Un comentariu:

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)