Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

vineri, 9 noiembrie 2012

20% REDUCERE la camerele foto Fuji

0
   Pastreaza-ti amintirile la cea mai inalta calitate folosind unul din aparatele foto de la Fuji. Profita acum de oferta Altex si ai un super pret la ele.
   Cumpara in perioada 05.11 - 11.11.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy orice produs camera foto Fuji participanta la promotie si beneficiezi de o reducere de 20%  din pretul de raft in momentul achizitiei.
   Astfel poti avea camera foto digitala FUJI S4200 la doar 879.92 lei .
  
   Element de Lentile si Finder - experienta Sensation Shooting Extreme

Combinatia de lentile Fujinon versatil si functional cu un vizor luminos va ofera o experienta de fotografiere senzationala.Foarte apreciata de profesionistii din toata lumea.Lentilele Fujinon sunt pe scara larga de renume sunt folosite in numeroase situatii, inclusiv sateliti in spatiul cosmic, TV / film, la supraveghere, si la camere compacte. Cu fabricarea acestui aparat Fujifilm, de precizie inalta, cu zoom optic mare si de inalta tehnologie este prevazut cu cel mai bun unghi larg de 24mm.


    


Super EBC - Vizarea pentru imagini de inalta calitate
Elementele obiectivului utilizat in FinePix S4200 au fost tratate cu straturi Super EBC (cu fascicul de electroni de acoperire), acelasi proces utilizat pentru lentile Fujinon video, televiziune si radiodifuziune Lentilele camerei sunt apreciate  de catre profesionisti. Reducerea aparitiile fantomatice si palele luminoase din obiectiv, cea ce promite calitatea imaginii clare.
    

    
2cm Super Macro
La o distanta de doar 2 cm, fotografierea macro folosind FinePix S4200 va permite sa capturati toate detaliile rafinate de foarte aproape.


Sensibilitate ridicata + CCD Shift Image Stabilization
Functia Dual Image Stabilization este o combinatie de sensibilitate ridicata si stabilizare.CCD-ul, care functioneaza pentru a elimina fotografii neclare cele in actiune si de a minimizarea distorsiunilor la interval de zoom maxim.

    

     Vizor electronic
FinePix S4200 ofera flexibilitatea de incadrarea fotografiilor dvs. prin vizorul electronice. in plus fata de vizibilitate sporita in lumina zilei, EVF luminos adaposteste un stil traditional de fotografiere, facându-l usor de utilizat, chiar si atunci când fotografiati cu zoom de 24x complet extins.


LCD 3 inci
Ecranul LCD de 3 inci este mare si luminos face usoara  compunerea de fotografii excelente. Schimbul de imagini este o placere, datorita unui mare impact 230.000-puncte rezolutie.
    


 Te asteptam!No Response to "20% REDUCERE la camerele foto Fuji"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)