Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

joi, 29 noiembrie 2012

Internet mobil GRATUIT pentru laptopurile cu Windows 8

0
   Altex si Microsoft iti ofera solutia completa la achizitia unui laptop cu Windows 8 prin noua lor oferta.
   Cumpara in perioada 26.11-31.12.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy, un  laptop cu Windows 8  pe tehnologie Intel, si vei primi gratuit 12 luni de trafic pe Internet, in limita a 1 GB/luna, plus un modem USB!

   Este o nouă eră pentru PC-uri. Suple și ușoare, cu accentul pe un design frumos și materiale inovatoare, PC-urile Windows au atins noi recorduri în materie de performanță și de durată de viață a bateriei. 
   Divertismentul și aplicațiile de toate felurile sunt în centrul atenției. Puneți-vă în valoare latura creativă, pierdeți-vă într-un joc cu prietenii, descoperiți și descărcați materiale video și cântece și redați-le pe TV sau pe Xbox 360.
   Vedeți un film, aflați ultimele vești și rezolvați-vă lista cu lucruri de făcut. Treceți de la videoclipuri în ecran complet la foile de lucru, cu o singură tragere cu degetul sau fixați-le una lângă alta pentru a lucra ușor. Treceți prin fișierele dvs., efectuați căutări instant din orice aplicație în care vă aflați și porniți programele cunoscute, care rulează mai repede ca oricând. 
   Dupa achizitia unui laptop cu Windows 8, intra AICI pentru a te inregistra si a beneficia de oferta de Internet mobil GRATUIT 12 luni!
   Te asteptam!
 


 No Response to "Internet mobil GRATUIT pentru laptopurile cu Windows 8"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)