Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

vineri, 9 noiembrie 2012

Pana la 20% reducere la produsele AV LG

0
   Reducerea de pana la 20% la produsele AV se extinde si pentru brandul LG si este valabila doar la Altex.
   Cumpara in perioada 05.11 - 11.11.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy orice produs AV LG participant la promotie si beneficiezi de o reducere de pana la 20%  din pretul de raft in momentul achizitiei.
   Astfel poti avea sistem Home Cinema Blu-ray player Full HD 3D LG HX806PH la doar 1039.92 lei.

   HX806PH BLU-RAY 3D HOME THEATER

Cea mai confortabila experienta 3D este acum posibila datorita Player-ului 3D Blu-ray de la LG. Datorita tehnologiei 3D avansate, LG ofera o experienta de vizualizare 3D intensa cu o imagine mai luminoasa si mai clara, fara nicio blurare si un sunet 3D mai realist.

    Blu-Ray 3D
Cea mai confortabila experienta 3D este acum posibila datorita Player-ului 3D Blu-ray de la LG. Datorita tehnologiei 3D avansate, LG ofera o experienta de vizualizare 3D intensa cu o imagine mai luminoasa si mai clara, fara nicio blurare și cu un sunet 3D mai realist.

    DLNA
Datorita standardului DLNA al televizoarelor LG, scapi de cabluri! Acum poti conecta wireless toate echipamentele AV compatibile si te poti bucura altfel de continutul tau digital.


    Dolby TrueHD si DTS-HD Audio
Cu Blu-ray calitatea sunetului si detaliile audio sunt imbunatatite enorm in comparatie cu DVD-urile, deoarece semnalul audio brut nu este comprimat. Asta inseamna ca nu exista pierderi de calitate si ca toate detaliile sunetului apar ca la cinematograf. Semnalul audio de inalta definitie vine in doua formate: Dolby TrueHD si DTS-HD Audio. Blu-ray playerul de la LG functioneaza cu amandoua, deci veti experimenta intotdeauna sunetul cel mai fin.


    Telecomanda LG
Telefonul tau inteligent se transforma intr-o telecomanda versatila, pe masura ce navighezi cu usurinta prin continut si cauti informatii. Pur si simplu descarca aplicatia Telecomanda LG si vei putea controla player-ul utilizand iPhone-ul/ iPod-ul sau telefonul tau Android.

Te asteptam!

 No Response to "Pana la 20% reducere la produsele AV LG"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)