Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

miercuri, 21 noiembrie 2012

Pana la 300 lei REDUCERE la masinile de spalat SAMSUNG

0
   Altex si Samsung baga preturile la apa pentru tine cu noua reducere disponibila la masinile de spalat.
   Cumpara in perioada 16.11 - 30.11.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy orice masina de spalat Samsung din promotie si beneficiezi de o reducere de pana la 150 lei din pretul de raft, in momentul achizitiei.
   Astfel ai masina de spalat frontala SAMSUNG WF1602W5C, 6kg, 1200rpm, A++, alb la doar 1299.90 lei
    

Pastrati aspectul nou al hainelor cu ajutorul tehnologiei Diamond Drum
Nu este nevoie sa deteriorati tesaturile preferate pentru a le curata perfect. Tocmai de aceea, masina de spalat Samsung WF1602W5C este dotata cu tehnologia unica Diamond Drum TM, care inlocuieste tamburul obisnuit destinat spalarii cu unul acoperit cu celule adanci, in forma de diamant. Aceasta textura revolutionara va protejeaza tesaturile impotriva rupturilor, creand in acelasi timp mediul perfect pentru o spalare delicata, dar eficienta. Pastrati-va hainele intr-o stare excelenta, incredintandu-le tehnologiei Diamond Drum™ oferita in exclusivitate de masina de spalat Samsung WF1602W5C


Spatiu deschis pentru spalare fara griji
V-ati saturat de chinul indesarii tuturor hainelor prin usita masinii de spalat? Aceasta masina de spalat Samsung a fost proiectata cu o usa cu 20% mai mare decat a celorlalte masini. Aceasta inseamna ca introducerea si scoaterea lucrurilor voluminoase, cum ar fi paturi si cuverturi, este foarte usoara. Deschideti usa pentru o experienta usoara si rapida a spalarii rufelor.
    
    

Protejeaza podelele
Cu ajutorul tehnologiei Aqua Stop de la Samsung, va protejati podelele impotriva distrugerilor costisitoare provocate de apa. Furtunul de oprire a apei are un burete intern care se mareste, pentru a bloca trecerea apei atunci cand aceasta este detectata de senzorul de scurgere digital. Pentru protectie suplimentara, alimentarea cu apa si masina de spalat sunt oprite automat. Asadar, relaxati-va, accidentele se intampla, insa nu si la dvs. acasa.


Cadran pentru navigare
Permite selectarea ciclurilor in mod simplu, prin miscarea cadranului in ambele directii, usor si fara efort, astfel incat utilizatorul sa poata selecta programe prin rotirea cadranului in oricare sens. reducand eforturile de operare a masinii de spalat.

    
    

Sistem de blocare de siguranta a afisajului pentru copii
Functia de blocare a afisajului nu permite manutelor curioase sa schimbe setarile panoului de control, garantand astfel ca cei mici nu intervin accidental in ciclul de spalare. Cand sistemul este activat, pe panoul afisajului apare o lumina indicatoare.
No Response to "Pana la 300 lei REDUCERE la masinile de spalat SAMSUNG"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)