Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

duminică, 25 noiembrie 2012

Pana la 300 lei REDUCERE la plitele incorporabile Hotpoint Ariston

0
   Altex si Hotpoint-Ariston iti aduc in casa ta o super plita la un super pret.
   Cumpara in perioada 23.11 - 30.11.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy plita incorporabila Hotpoint Ariston din promotie si beneficiezi de o reducere de pana la 300 lei, din pretul de raft, in momentul achizitei.

   Astfel poti avea plita incorporabila HOTPOINT-ARISTON LUCE PKQ 644 DGHA, gaz, 4 arzatoare la pretul de doar 1649.90 .
   Plitele pe gaz din gama Luce se bazeaza pe tehnologia inovatoare Direct Flame, un brevet exclusiv al companiei Indesit: arzatorul, alcatuit dintr-o singura bucata si plat, permite propagarea flacarii pe verticala, prin sute de orificii. Fata de arzatoarele standard cu distributie radiala a caldurii, arzatoarele Direct Flame, datorita flacarii verticale, distribuie caldura in mod uniform, scurtand durata de gatire si reducand consumul de energie. Pe langa avantajele functionale, plitele cu tehnologie Direct Flame au un aspect estetic avangardist care ofera totodata o intretinere practica si rapida.
   Nu pierde aceasta oferta disponibila doar la Altex si achizitioneaza-ti plita incorporabila pe care ti-ai dorit-o intotdeauna!
   Te asteptam!
No Response to "Pana la 300 lei REDUCERE la plitele incorporabile Hotpoint Ariston"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)