Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

luni, 10 decembrie 2012

5% REDUCERE la camera foto digitala NIKON D3100

0
   Aparatul foto D3100 incredibil de usor de utilizat este raspunsul oricarei familii pentru fotografii frumoase. Indiferent daca este momentul unui portret de familie sau doriti o imagine clara a bebelusilor in miscare, modul Ghid va arata cum sa realizati fotografii extraordinare in cel mai scurt timp.   
   Cumpara in perioada 10.12-16.12.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy camera foto digitala NIKON D3100 si beneficiezi de o reducere de 100 lei ( 5% ) din pretul de raft, in momentul achizitiei. Astfel o poti avea la doar 1899.91 lei.

 


   Sensibilitate la lumina ISO ridicata (100-3200) - se poate extinde pana la 12.800: 
Dispune de o setare ISO automat si poate fi extins pana la ISO 12.800 utilizand setarea Hi2. Permite viteze mai mari ale declansatorului pentru a reduce semnificativ riscul unor imagini neclare cand fotografiati subiecti in miscare rapida sau obiecte in lumina scazuta.

    Mod GHID
Asistenta incorporata rapida si usor de utilizat. Va intreaba despre imaginea pe care doriti sa o realizati si optimizeaza in mod automat setarile pentru rezultate de calitate. Pe ecran sunt afisate imagini exemplificatoare pentru a vedea ce se intampla cu imaginea daca utilizati setarile sugerate.


  

   D-Movie – filme Full HD (1920 x 1080):
Inregistreaza filme frumoase de inalta definitie (HD) cu sunet. Senzorul de imagine de mari dimensiuni al aparatului foto si sensibilitatea ridicata ISO ofera o calitate exceptionala a imaginii. Puteti utiliza obiective NIKKOR pentru a obtine efecte cinematice si puteti face ajustari simple ale filmelor, in aparatul foto, prin stergerea scenelor sau salvarea anumitor cadre ca imagini. 
  Vizualizare in timp real cu selector automat scena:
Faciliteaza modul in care puteti compune imagini utilizand monitorul LCD. Selectorul automat scena va selecta cel mai bun mod pentru scena si subiectul pe care doriti sa le surprindeti, iar AF cu servomecanism permanent (AF-F) va mentine subiectii in zona de focalizare fara a fi nevoie sa apasati butonul de eliberare a declansatorului. 

Monitorul LCD de inalta rezolutie, de 7,5 cm (3 inci)
Permite vizualizarea facila a informatiilor esentiale oferite de aparatul foto si asigura vizualizarea si editarea placuta a fotografiilor dumneavoastra.
  


   Sistem de focalizare automata extrem de clar cu 11 puncte

Asigura focalizare automata rapida si precisa in intregul cadru. Patru moduri zona AF, inclusiv AF cu urmarire 3D, asigura rezultate clare chiar daca subiectul dumneavoastra nu este centrat, se misca repede sau este complet imprevizibil.


    


   Active D-Lighting
Retine automat detalii in evidentieri si umbre pentru imagini extraordinare cu contrast natural.

    


   Picture Control
Va permite personalizarea aspectului sau emotiei imaginii inainte de fotografiere. Alegeti din cele sase setari: Standard, Intens, Neutru, Monocrom, Portret si Peisaj.

    


Functiile extinse de editare incorporate in aparatul foto
Va permit editarea si imbunatatirea imaginilor si filmelor prin intermediul aparatului foto. Ofera tehnici precum corectie ochi rosii si retusare rapida, precum si o serie de efecte de filtru.

   Corp usor si ergonomie superioara:
O priza ferma asigura manevrarea confortabila a aparatului foto. Functii de control dedicate pentru functiile utilizate frecvent, cum ar fi vizualizare in timp real, D-Movie si moduri de eliberare a declansatorului, fac utilizarea o placere.
    
Senzorul de imagine CMOS in format DX de 14,2 megapixeli
Asigura imagini fidele realitatii, in culori intense, cu zgomot redus si gradatii line ale tonurilor.   Motorul de procesare a imaginii EXPEED 2
Ofera functii avansate de inregistrare filme, performanta la sensibilitate ridicata si calitate maxima a imaginii. No Response to "5% REDUCERE la camera foto digitala NIKON D3100"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)