Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

joi, 20 decembrie 2012

NOUA CONSOLA WII U

0
   Noua consola de jocuri  Wii U produsa de Nintendo a fost lansata  pe 18 noiembrie in New York si din 30 noiembrie este  disponibila si in  Europa.
   Potrivit presedintelui Nintendo Satoru Iwata, "Wii U redefineste structura de divertisment la domiciliu de catre schimbarea fundamental prin care TV (televizorul), consola si functia de Internet interactioneaza  impreuna".
   Ce aduce consola Wii U nou fata de modelele precedente?
- Contine o telecomanda noua numita GamePad care are ecran tactil de 6,2 inch, senzori de miscare, grafica full HD, camera frontala, microfon si boxe;

- In timpul jocului, pe ecranul GamePad-ului, sunt afisate informatii care nu apar si pe televizor. GamePad-ul poate fi folosit si in pozitie veriticala, iar cand este inclinat se pot activa senzorii de miscare. El vine cu un stylus care se foloseste pe ecranul tactil.
-  Pe consola Wii U se pot utiliza simultan: 2 GamePad-uri, pana la 4 telecomenzi Wii (Wii Plus sau Wii U Pro Controllers), accesoriile Wii (Nunchuk, Classic Controller and Wii Balance Board) si jocurile compatibile cu versiunea anterioara a consolei.
   Un mare avantaj fata de celelalte console fixe este oportunitatea de utilizare a sistemului atunci cand televizorul nu functioneaza.Jocurile Wii sunt compatibile cu noua consola Wii U si ofera posibilitatea de a expedia semnal: 1080p, 1080i, 720p, 480p si 480i.
   Consola  este  disponibila  pe www.altex.ro si in magazinele Altex in urmatoarele variante:
Consola Nintendo Wii U Basic Pack, 8GB, Alb
Consola Nintendo Wii U Premium Pack, 32GB, Negru
Consola Nintendo Wii U Zombie Premium Pack, 32GB, NegruNo Response to "NOUA CONSOLA WII U"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)