Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

miercuri, 16 ianuarie 2013

Reducerea zile la Altex - IPAD 4

0
   Astazi te poti bucura de o super reducere daca achizitionezi de pe www.altex.ro , tableta de la Apple ,Ipad 4 de 16 GB, Wi-Fi la pretul de 2269.90. Pentru a beneficia de reducere,adauga produsul in cos si foloseste codul de reducere IPAD4
   Grabeste-te sa prinzi oferta valabila doar astazi!   Ecran Retina revolutionar.
Noul ecran Retina de pe iPad face ca totul sa se vada clar si realist. Textul are o claritate remarcabila. Culorile sunt vibrante. Fotografiile si videoclipurile sunt foarte detaliate. Totul datorita celor 3,1 milioane de pixeli. Este cel mai bun ecran vazut vreodata pe un dispozitiv mobil.

   Cip A6X puternic. Cu toata viteza inainte.


Noul cip A6X din interiorul iPad e de pana la de doua ori mai rapid decat generatia anterioara de cip A5X si ofera o performanta grafica de pana la de doua ori mai rapida, fara sa sacrifice durata de viata a bateriei. Adica pana si cele mai avansate aplicatii sunt cursive, receptive si incredibil de realiste.

   Peste 275 000 de aplicatii. Aproape ca nu ai limita la ce poti face.
Aplicatiile pentru iPad nu se compara cu nimic altceva. Asta fiindca fiecare aplicatie — 275 000 si in crestere — este conceputa special pentru iPad. si avand aplicatii in aproape orice categorie, poti, de exemplu, sa-ti transformi drumul zilnic in ceva distractiv, sa faci o prezentarea mai interesanta sau o lectie mai atragatoare, direct de pe iPad.

Conexiuni ultrarapide. Te conectezi mai repede. in lumea larga.
Noul iPad cu ecran Retina are Wi-Fi avansat, fiind de pana la de doua ori mai rapid decat orice iPad din generatia anterioara. Iar accesul la retelele de date mobile din intrega lume il face rapid din toate punctele de vedere.No Response to "Reducerea zile la Altex - IPAD 4"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)