Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

sâmbătă, 24 aprilie 2010

Poti sa faci bani pe net?

0
E intrebarea pe care sunt convins ca ati auzit-o de mii de ori pana acum. Eu unul am auzit-o. De cativa ani au aparut tot felul de site-uri, de scam-uri, phishing si ce mai vrei tu. Romanul a inceput cu siguranta sa nu mai creada in ,,bani pe net” si pe buna dreptate.Vreau sa va zic cum am experimentat eu chestia asta. Pai le-am luat la rand :
1) Google adsense – binecunoscutele reclame pe care le vezi pe orice site sau blog si pentru care google te plateste daca vizitatorii tai dau click pe ele.Valoarea pe care o primesti e foarte mica pentru fiecare click si nu poti sa faci nicio manevra pentru ca astia verifica tot. Suma minima pe care trebuie sa o retragi e de 70 € sau 100$.Dezavantajul principal este ca te poti trezi dupa luni de asteptare, cand in sfarsit ai facut cei 100$ ca nu ii primesti doarece google constata ca ai facut frauda. Multi s-au plans. Deci plafonul de ridicare a banilor este FOARTE MARE. Nu se merita
2) Mai e Neogen..nici nu poti sa te apuci daca nu ai trafic mare pe site/blog/forum sau ce ai tu acolo.
3) Payperpost – o alta porcarie,nu se merita.
Mentionez ca ce am enumerat mai sus, sunt mijloace de facut bani pe net adevarate 100% insa ca sa scoti bani cum fac altii trebuie sa ai un Trafic imens…

Ce fac insa cei care nu au site..blog sau forum? Ei pot face bani pe net? Pana de curand credeam ca NU!

Uite ca poti si iti si explic cum : ;)
Daca iti poti face timp pentru a da click pe 5-6 reclame zilnic, acum poti face si tu bani pe net,stand acasa,in fata calculatorului.
Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi la Neobux, cel mai sigur site PTC, care plateste membrii instant, indiferent de modalitatea de plata. Crearea unui cont este 100% gratuita si nu necesita mai mult de 3 minute pentru finalizare.
La Neobux esti platit cu 1 cent pentru vizualizarea unor reclame pentru cateva secunde. Daca te intrebi cum poti face cateva sute de dolari pe net cu acest site, e simplu : referrali. Acestia sunt persoane de pe urma carora esti platit la fiecare click pe care ei il dau. Referrali sunt de 2 tipuri : directi (oameni care s-au inregistrat folosind link-ul din contul tau) si inchiriati (care pot fi inchiriati in schimbul unei sume de bani,pe o anumita perioada de timp).
Initial vei castiga doar cativa centi pe zi, dar daca esti o persoana hotarata si vei acorda acestui site un minim de 3-4 minute pe zi, vei reusi sa iti creezi propria retea de succes! Din proprie experienta pot spune ca prima luna e grea apoi totul devine mult mai usor.
Daca tot crezi ca e teapa,cauta pe google despre Neobux si daca gasesti un singur articol in care se scrie ca e teapa, poti sa ma injuri :)

Si ceea ce mi se pare cel mai misto e ca atunci cand ai facut 2$ poti intra in posesia lor imediat, spre deosebire de site-urile de mai sus ale caror plafoane sunt mai mult decat ridicole!

Cateva cashout-uri ca sa iti faci o idee :


Daca esti hotarat sa te inregistrezi te voi ajuta cu toate informatiile necesare la id-ul : lau.neobux

Pentru inregistrare click pe banner :






Nu uita, daca te astepti sa castigi sume fabuloase imediat si nu ai rabdare nici macar cele 30 de zile pana iti cladesti putin contul,te rog eu nu te mai inregistra si joaca-te in continuare cs sau ce mai faci tu.;) Mersi!



No Response to "Poti sa faci bani pe net?"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)