Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

duminică, 9 septembrie 2012

Accesorizeaza-ti biroul in stil profesionist

0
   Cand vine vorba de videoproiectoare Altex te ajuta cu un super pachet.
   Cumpara in perioada 06.09 - 12.09.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy  un videoproiector Epson MG-850HD si primesti cadou un blu-ray player LG BP120 in valoare de 339.90 lei.
   MG-850HD va ofera posibilitatea de a reda muzica si alte fisiere audio fara sa fiti nevoiti sa aprindeti lampa. Acest lucru nu numai ca mareste durata de viata a lampii, insa va permite sa folositi proiectorul ca un simplu docking station, gratie difuzoarelor de 10 W.
   Meniul Epson special conceput va indruma cu usurinta catre continutul ales din momentul in care conectati dispozitivul iPod, iPhone sau iPad la acest proiector. Pozitia in care va aflati in meniu (Video, Muzica, Fotografii si Configurare) este redata cu ajutorul unor simboluri mari, usor de recunoscut, care sunt insotite de o lista de optiuni, facand din alegerea continutului dorit un proces cat se poate de simplu. Designul unic al telecomenzii proiectorului prezinta o dispunere simpla a butoanelor si o iluminare discreta, care va permit sa o folositi cu usurinta in intuneric, fara sa-i deranjati pe ceilalti.
   Nu rata aceasta super oferta disponibila doar la Altex. Grabeste-te!
   Te asteptam!  
 No Response to "Accesorizeaza-ti biroul in stil profesionist"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)