Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

duminică, 14 octombrie 2012

10% REDUCERE la filmele 3D pe suport Blu-Ray

0
   Cu totii stim ca filmele 3D din comert au preturi putin mai piperate, insa in opinia mea isi merita fiecare banut datorita calitatii video cat si audio. Altex te ajuta zilele acestea sa-ti achizitionezi un film 3D la un pret mai bun.
   Cumpara in perioada 11.10 - 17.10.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy  unul din filmele 3D pe suport blu-ray participante la promotie si beneficiezi de o reducere de 10% din pretul de raft, in momentul achizitiei.
   Blu-ray™ este generaţia următoare de player de discuri, permiţându-vă să vă bucuraţi de filme în detalii Full High Definition. Conectarea unui player Blu-ray Disc™ la un televizor Full HD vă oferă de 10 ori calitatea sunetului şi de 5 ori calitatea imaginii unui DVD standard. Deoarece un Blu-ray Disc™ poate stoca mai multe informaţii decât un DVD, puteţi descoperi, de asemenea, mai mult conţinut şi mai multe caracteristici interactive.
   Deoarece Blu-ray este singurul format de disc compatibil cu conţinutul 3D, un player Blu-ray Disc™ 3D este singurul mod de a vă bucura de cele mai noi filme 3D în Full High Definition 3D în camera dvs. de zi. Cu tot mai multe filme 3D care sunt lansate, Blu-ray 3D™ reprezintă viitorul.
   Bucura-te acum de cel mai bun pret prin oferta Altex!
   Te asteptam! 


No Response to "10% REDUCERE la filmele 3D pe suport Blu-Ray"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)