Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

duminică, 7 octombrie 2012

20% reducere la aspiratorul Gorenje VCK2102

0
   Cauti un aspirator bun? Te-ai saturat de praful scos de vechiul aspirator? >Altex iti propune un super aspirator la un super pret.
   Cumpara in perioada 24.09 - 14.10.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy aspiratorul Gorenje VCK2102 si beneficiezi de o reducere de 20% din pretul de raft in momentul achizitiei .
   Prevazute cu un filtru dublu HEPA, aspiratoarele Gorenje permit filtrarea aerului in mai multe faze. Primul filtru HEPA reduce la aspirare 90% din toate particulele, ceea ce inseamna ca aduna chiar si firimiturile. Cel de-al doilea filtru HEPA este prevazut pe fundul rezervorului de praf. inchiderea sa ermetica retine cele mai mici particule de praf in rezervor, pastrând astfel aerul perfect curat. Filtrul se poate curata foarte usor prin spalare cu apa, si poate fi lasat la uscat, iar apoi acesta se poate inlocui in aspirator.
   Cablurile de alimentare la retea foarte lungi, combinate cu tubul telescopic, maresc raza de functionare la dimensiuni mai mari. Cu modelele prevazute cu un cablu de alimentare la retea de 6 metri si un tub telescopic de 92 centimetri, veti atinge cu usurinta o suprafata cu un diametru de 17 metri. O bobina automata este deja instalata pentru o depozitare rapida si usoara a cablului de alimentare la retea.  
   Alege un brand de renume, alege cel mai mic pret din Romania, alege Altex!
   Te asteptam!No Response to "20% reducere la aspiratorul Gorenje VCK2102"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)