Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

sâmbătă, 20 octombrie 2012

20% REDUCERE la electrocasnicele mici ELECTROLUX

0
   Doar in acest weekend ai super reducere la electrocasnicele mici Electrolux.
   Cumpara in perioada 18.10-20.10.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy unul din electrocasnicele mici Electrolux din promotie si beneficiezi de o reducere de 20% din pretul de raft, in momentul achizitiei.
Astfel poti avea expresorul Electrolux EEA260, 1250W, 15 bar, rezervor cafea macinata, argintiu la pretul de doar 519.92 lei.

   Expresor cu tehnologie Thermoblock ce asigura o preparare rapida si usoara a unui espresso tipic italian

    

Cutie unica pentru filtru
Cutia filtrului are un capac semitransparent care se afla in partea din faţa a tavii de colectare. Accesoriile sunt accesibile usor si pregatirea pentru un espresso se face rapid.

    

Tehnologie Thermoblock
Sistemul de incalzire thermoblock incalzeste apa asigurand o temperatura exacta pentru fiecare funcţie. Se incalzeste doar cantitatea necesara de apa, crescand calitatea espresso-ului. Conductele din oţel inoxidabil ale thermoblock-ului incetinesc eficient acumularea pe scala deoarece sunt mai echilibrate decat conductele din aluminiu.

    

Filtru pentru capsule de espresso
Filtrul special, care este livrat impreuna cu echipamentul, va permite sa folosiţi capsule de espresso - cafea macinata care este presata si sigilata ermetic intre doua straturi fine de hartie de filtru. Capsula de espresso poate fi folosita pentru a simplifica prepararea unui espresso bun folosind doar cateva manevre simple.

    

Suport incalzit pentru cani
Secretul unui espresso bun este sa-l beţi atunci cand este fierbinte. Suportul incalzit pentru cani va permite sa incalziţi cestile pentru o utilizare imediata.

   Grabeste-te sa prinzi promotia!
   Te asteptam!
 No Response to "20% REDUCERE la electrocasnicele mici ELECTROLUX"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)