Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

miercuri, 10 octombrie 2012

Crysis 2 cadou la achizitionarea unui monitor led 3D LG

0
   Ai incercat pana acum tehnologia 3D de la LG? Ca si posesor al aceste tehnologii ti-o recomand 100%. Altex are acum pentru tine super pret la monitorul 3D LG de 25" si in plus iti da cadou jocul Crysis 2.
   Pune in cosul tau de cumparaturi in perioada 04.10-24.10.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy monitorul LED 3D LG D2542P-PN, 25", Full HD, negru precum si jocul Crysis 2 PC si platesti doar pretul monitorului, adica 1199.90 lei.
    Gata cu ametelile, greata sau disconfortul. Tehnologia LG CINEMA 3D elimina fluctuatiile imaginilor redate de ochelari, oferindu-va posibilitatea de a vizualiza imagini 3D pentru un timp mai indelungat fara a va simtii ametit sau obosit.
   In timp ce ochelarii Cinema 3D elimina fluctuatiile imaginilor, panelul LG 3D de ultima generatie ofera imagini mai clare si fara umbre. Bucurati-va de o experienta de vizualizare lipsita de imagini suprapuse si ameteli asociate cu tehnologia 3D conventionala.
   Ochelarii LG CINEMA 3D sunt fara baterii si nu genereaza unde electromagnetice. Acest lucru ofera un mediu comod pentru utilizatorii continutului 3D pentru un timp indelungat.
   Deasemenea monitorul LG CINEMA 3D permite conversia imaginilor 2D in imagini 3D printr-un program special, livrat impreuna cu monitoarele noastre. Conversia 2D-3D permite vizualizarea materialelor 3D prin orice mijloace.
   Prinde acum super pretul Altex precum si jocul cadou Crysis 2!
   Te asteptam!

 No Response to "Crysis 2 cadou la achizitionarea unui monitor led 3D LG"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)