Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

miercuri, 17 octombrie 2012

Pana la 30% reducere la MP3/MP4 playere Philips

0
   Bucura-te de un sunet minunat impreuna cu Altex si Philips.
   Cumpara in perioada 15.10-04.11.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy unul din MP3/MP4 Playere Philips din promotie si beneficiezi de o reducere de pana la 30% din pretul de raft, in momentul achizitiei.   
   Astfel poti avea MP3 Player PHILIPS SA2SPK02S/02 la doar 125.93 lei .
   Player-ul GoGear Spark aduce patratul la moda!

    Prietenul dvs. muzical compact este livrat cu FullSound si casti intraauriculare confortabile de calitate ridicata pentru un sunet excelent in timpul calatoriilor. Utilizati-l alaturi de copertele de albume, Songbird si Radio FM pentru distractie si amuzament nelimitate.

    Calitate audio superba.
- Cu FullSound pentru a aduce la viata muzica MP3.
- Casti moi din cauciuc pentru ascultare confortabila.

    Va completeaza viata.
- Audible.com ofera carti audio digitale si multe altele.
- Ecran full color de 1,44" pentru navigare usoara si intuitiva.
- Clema incorporata pentru purtare usoara.
- Radio FM cu 20 de presetari pt. mai multe optiuni muzicale.
- Inregistrare vocala pt. note sau inregistrare oricand si orice.
- Redare pana la 22 de ore de muzica Usor si intuitiv.
- Philips Songbird: un program simplu de descoperit, redat si sincronizat.
- Redare aleatorie inteligenta pentru a asculta mai intai ceea ce va place cel mai mult.
- Vizualizarea dosarelor pentru organizarea si vizualizarea fisierelor media ca pe PC.

   FullSound

Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate in format MP3, imbunatatind-o si amplificand-o in mod substantial, astfel incat sa experimentati o muzica impresionanta - fara distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combina experienta renumita a Philips in reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultima generatie. Rezultatul consta intr-un bas mai amplu, cu o profunzime si un impact superioare, o voce intensificata si o claritate a instrumentelor, precum si detalii bogate. Redescoperiti melodiile comprimate in format MP3 cu un sunet natural care va va sensibiliza si va va invita sa dansati.

   Philips Songbird

Un program simplu, usor de utilizat, care este furnizat impreuna cu playerul GoGear, Philips Songbird va permite sa descoperiti si sa redati tot continutul dvs. media si sa-l sincronizati perfect cu Philips GoGear. Caracteristicile sale intuitive si puternice de gestionare a muzicii va permit sa descoperiti noi artisti si stiluri de muzica direct in program prin magazine, servicii si site-uri Web de muzica si media. Redati-va propria biblioteca si media de pe Internet si sincronizati-le perfect de pe PC pe Philips GoGear.

   Audible

Audible.com este destinatia dvs. pentru cea mai cuprinzatoare colectie de carti audio digitale, reviste, emisiuni radio, spectacole stand-up comedy si mai multe disponibile pentru descarcare. Bucurati-va de carti in masina, in sala de sport sau in jurul casei. Autorii si personalitatile isi citesc propriile opere, iar actorii celebri va nareaza titlurile preferate. La Audible.com puteti rasfoi si beneficia de mostre din peste 75.000 de selectii, inclusiv cele mai recente best seller-uri si clasicii fara varsta.

   Afisaj full color de 1,44"

Ecran full color de 1,44" pentru navigare usoara si intuitiva.

   Casti moi din cauciuc

Castile moi din cauciuc va permit sa va bucurati de muzica dvs. cu tot confortul. Un capac moale din cauciuc incapsuleaza fiecare casca si o regleaza usor la forma si dimensiunea urechii dvs. Asigura o pernita moale care face ca ascultatul prin casti care provoaca durere sa fie ceva de domeniul trecutului.

   Redare aleatorie inteligenta

Redare aleatorie inteligenta pentru a asculta mai intai ceea ce va place cel mai mult.

   Inregistrare vocala

Inregistrarea vocii converteste playerul GoGear intr-un dictafon. In afara de a asculta muzica sau posturi de radio, puteti inregistra note sau memento-uri pentru scoala sau serviciu, liste de cumparaturi si numere de telefon - chiar si versuri de melodii. Apasand butonul de inregistrare si vorbind in dreptul microfonului incorporat, mesajele vocale vor fi comprimate si stocate in memoria interna incorporata. Inregistrarea vocii va ofera un reportofon ce va permite sa inregistrati orice, oricand si oriunde!

   Vizualizarea dosarelor

Vizualizarea dosarelor este un mod optional de vizualizare a directoarelor care va permite vizualizarea tuturor fisierelor de pe playerul dvs. ca si cum acesta ar fi un calculator. Odata selectata optiunea de vizualizare a dosarelor, deschiderea oricarui fisier acceptat (de ex, muzica, imagini sau clipuri video) se face prin selectarea fisierului si apasarea butonului de redare. Nimic mai simplu.

   Redare pana la 22 de ore de muzica

Durata de functionare extinsa a acestui player se exprima prin 22 de ore de redare continua de muzica sau ascultare radio FM - toate cu o singura incarcare. 


   Te asteptam!

 No Response to "Pana la 30% reducere la MP3/MP4 playere Philips"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)