Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

luni, 3 decembrie 2012

Epilator CADOU la televizorul Philips 32PFL3517H

0
   Altex te ajuta sa-ti faci tie si persoanei iubite un cadou in luna decembrie.
   Cumpara in perioada 30.11 - 06.12.2012 de pe www.altex.ro , www.mediagalaxy.ro sau din magazinele altex ori magazinele mediagalaxy televizorul led Smart TV Philips LED32PFL3517H  si beneficiezi de un epilator cadou Philips HP6401 in valoare de 139.90 lei.
  
   Relaxati-va si savurati o seara grozava in fata televizorului cu Full HD LED si Smart TV
Relaxati-va si savurati o seara grozava in fata televizorului cu o calitate exceptionala a  Smart TV Philips 37PFL3517 cu tehnologie Full HD LED. Fiind echipat cu Digital Crystal Clear,  acesta va permite sa urmariti clipuri video YouTube cu detalii clare si vii.

   Bucurati-va de o varietate bogata de continut cu Smart TV Plus
 • O multitudine de filme online prin YouTube
 • Cu DLNA, bucurati-va de fotografii, muzica sau filme pe televizorul dvs.
 • Intrerupeti cu usurinta programul dvs.
 • Bucurati-va de apeluri video pe televizor si fiti aproape de cei dragi

   O imagine clara, vie, de fiecare data
 • Televizor Full HD cu Digital Crystal Clear pentru adancime si claritate 
 • Imagini LED exceptionale cu un contrast extraordinar
 • Perfect Motion Rate (PMR) 100Hz pentru claritate extraordinara a miscarii

   Conectivitate digitala completa usor de realizat
 • 2 sloturi USB pentru redare multimedia fantastica
 • Intrarea PC va permite sa folositi televizorul si ca monitor PC
 • Conectivitate perfecta cu intrari 3 HDMI si Easylink
 • Tuner DVB-C/T digital integrat pentru receptie cablu digital

     Conectare wireless usoara cu adaptorul optional USB wireless
Bucurati-va de Smart TV wireless cu adaptorul Wi-Fi USB Philips (PTA01) pentru Smart TV. Pur si simplu introduceti adaptorul in conectorul USB din partea laterala a televizorului si conectati-va televizorul direct la reteaua de la domiciliu. Navigati la continutul online preferat cu telecomanda televizorului.

   O multitudine de filme online prin YouTube
Bucurati-va de o galerie cuprinzatoare de clipuri video online prin YouTube pe televizorul dvs.
    

     Cu DLNA, bucurati-va de fotografii, muzica sau filme pe televizorul dvs.
Partajati fotografii, muzica si filme prin DLNA de pe smartphone-ul, tableta sau computerul dvs. si savurati-le pe marele ecran.

   Bucurati-va de apeluri video pe televizor si fiti aproape de cei dragi
Adaugati o noua dimensiune apelurilor dvs. si contactati-va prietenii si rudele pe ecranul mare. Aveti posibilitatea de a face apeluri video pe televizor cu Sistemul Home Theatre Philips optional sau cu playerul de discuri Blu-ray / DVD Philips si o camera Web TV compatibila. Bucurati-va de continut video HD si de o calitate excelenta a sunetului in mod confortabil de pe canapeaua dvs. si incepeti sa sunati acum!
    

Televizor Full HD cu Digital Crystal Clear pentru adancime si claritate
Digital Crystal Clear este un pachet de inovatii imagine care regleaza digital si optimizeaza calitatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare si claritate. Rezultatul este o imagine extrem de clara indiferent de sursa.

   Imagini LED exceptionale cu un consum redus de energie
Cea mai avansata tehnologie de iluminare cu LED-uri a acestui televizor combina un design minimalist excețional cu o calitate uimitoare a imaginii, precum si cel mai redus consum de energie din categoria sa. Mai mult, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu contine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea cu LED puteti sa va bucurati de un consum redus de energie, o luminozitate crescuta, contrast si claritate incredibile si culori vii.

  Perfect Motion Rate 100Hz
Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, Perfect Motion Rate (PMR) permite reproducerea miscarilor cu o claritate superba, producand imagini clare si lipsite de scintilatii, chiar si in cazul miscarilor rapide.

   2 sloturi USB pentru redare multimedia fantastica
Doua sloturi USB ofera acces la fotografii in format jpeg, muzica in format mp3 si fisiere video pe majoritatea memoriilor USB (dispozitive de memorie din clasa USB). Introduceti USB-urile intr-unul din sloturile televizorului si accesati continutul multimedia utilizand browserul de continut de pe ecran. Acum puteti viziona si partaja clipurile video, fotografiile si muzica.
 

   
Conectivitate perfecta cu intrari 3 HDMI si Easylink
HDMI este un cablu unic care este adecvat atat pentru semnale de imagine, cat si pentru semnale audio de la dispozitivele dvs. la televizor, scapandu-va de "paienjenisul" de cabluri. Acesta transmite semnale necomprimate, asigurandu-va o calitate foarte buna de la sursa la ecran. impreuna cu Philips Easylink, nu aveti nevoie decat de o telecomanda pentru a efectua majoritatea operatiunilor pe televizor, DVD, BluRay, set top box sau sistemul home theatre.   Tuner DVB-C/T digital integrat pentru receptie cablu digital
Tunerul DVB-C/T digital integrat va permite sa receptionati transmisii TV digitale terestre si prin cablu fara a avea nevoie de un set top box suplimentar. Bucurati-va de transmisii TV de calitate fara dezordine.

   Intrarea PC va permite sa folositi televizorul si ca monitor PC
Intrarea PC va permite sa utilizati televizorul ca monitor pentru PC printr-un cablu HDMI-DVI (pentru semnale digitale) sau printr-un cablu VGA (pentru semnalele analogice).

     Smart TV
Bucurati-va de o calitate superioara a imaginii din orice sursa. Conectati televizorul la Internet si vedeti clipurile favorite online pe YouTube in cel mai facil si distractiv mod.
Te asteptam!No Response to "Epilator CADOU la televizorul Philips 32PFL3517H"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)