Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

altex

luni, 3 decembrie 2012

LG Smart TV 3D & FilmBox Live

2
   Altex si LG iti aduc aplicatia FilmBox pe televizorul tau Smart!
   LG lanseaza o promotie in parteneriat cu Filmbox, prin care ofera utilizatorilor aplicatiei Filmbox Live trei luni de acces gratuit, din momentul activarii voucherului primit.
   Promotia este momentan disponibila in Romania in perioada 01.11.2012 - 28.02.2013. Noii utilizatori ai televizoarelor LG Smart TV primesc un voucher pentru aplicatia Filmbox Live, ce ofera atat canale live-streaming cat si sute de filme din arhiva SPI International.
   Pe langa promotia in curs, canalele Fightbox HD, Fashionbox HD si Docubox HD vor fi disponibile pe LG Smart TV in toata Europa ca si aplicatii cu inregistrare individuala, fara a avea restrictii regionale sau teritoriale.FightBox HD isi plaseaza audienta in ringul de arte martiale, box, wrestling, kickboxing sau alte discipline de lupta. FashionBox HD vine cu ultimele noutati de la showuri de fashion si programe TV de fashion, in timp ceDocuBox HD ofera o colectie de documentare exceptionala, despre viata salbatica si natura, pe gustul spectatorilor de orice varsta.
   Filmbox Live este un tip de abonament lunar sub egida SPI International, care include streaming live TV live si o biblioteca VoD ce include filme si alte tipuri de programe TV, iar pachetele de abonamente pot fi configurate dupa dorintele utilizatorului.
   Cumpara-ti acum televizorul LG Smart TV de la Altex si profita de oferta!
   Te asteptam!

  2 comentarii:

 1. Nu reusec sa obtin abonamentul promotional promis de firma dv. desi am respectat pasii indicati in mailul pe care l-am primit cu codul respectiv
  Cu stima
  sebok@rdslink.ro
  Timisoara

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut,

   Abonamentul este oferit producatorul LG. Incearca sa urmezi toti pasii de AICI, iar daca nu merge sa-i contactezi!

   Ștergere

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)