Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

luni, 22 februarie 2010

FATAAAAAA, SUNT LA SALAAAAA !!!!!

5

Ajutata” de un „ sustinator” al cocalarimii, m-am hotarat sa promovez set-up-ul modului in care te organizezi sa mergi la sala. Pentru ca deh...traim intr-o lume in care , conteaza mai mult aspectul fizic decat inteligenta.

Cu papagalii, care isi fac abonament dar nu trec pe la antrenamente nici macar o data pe saptamana, sala este o afacere pentru detinatori ... „fiarile ie grele” dar daca iesi la o cafea si scoti din greseala cardul de la sala, e „cul” .

Sa vedem care sunt „must have-urile” mersului la sala :

„ 1. Abonamentul la sala incepe lunea. Daca ai ratat lunea asta, nu te apuca de joi. Muschiul tau are un mic calendar si se poate prinde. Asteapta lunea viitoare!

2. Nu te poti abona fara un bun prieten. Daca se poate, alege din prieteni unul mai lenes si cu multe pe cap la birou. In felul asta veti petrece mai mult timp sincronizandu-va pt urmatorul antrenament, decat pt antrenamentul propriu-zis. E bine sa mergeti numai in doi la sala. Cand nu mai ai nicio scuza sa nu mergi la sala…poti cauta la el.

3. Cand vizitati sala, mergeti mai multi. Faceti si un pic de caterinca, pasaiti o fata, cereti un id de mess…daca nu va scapa nimeni un disc pe picior…ati ales sala potrivita! Nu mai cautati alta. E exact sala unde saptamanal, in timp ce voi va concentrati la a doua genuflexiune…va intra cate un grup de cocalari cu chef de caterinca…

4. Daca esti fata, e bine sa te machiezi strident, sa iti uiti bustiera acasa si sa ne atentionezi cu sfarcurile care, nu-i asa…se bucura…caci sala…adusa la nivel de pasiune…produce endorfina…iar endorfina…are legatura cu placerea… daca esti o fiinta senzitiva, vei simti in fiecare moment adanc…cat de intens se gandeste un grup mare de barbati transpirati la tine. Unii dintre ei, vor merge si mai departe…de cate ori vei lucra croitorii…se vor imagina ginecologul tau…

5. Sa ai telefonul la tine. Daca tot intarim muschii, sa intarim si ceva relatii. Iar daca tot ne-am propus sa aratam brici pana la vara…da-i dracu pe prietenii mai grasi! „

Multumesc Dani !!!

Si sa nu uitam Ipod-ul care le rapeste stimabililor 30 de minute cautand melodiile care inspira si motiveaza. La sala vezi cei mai frumosi cercei care danseaza gratios pe umeri cand gazela alearga 2 minute ..nu mai mult ca se strica machiajul.


Asta, CASA MOARA FETILI !!!




5 comentarii:

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)