Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

vineri, 19 februarie 2010

PICI TRASEUL, NU MAI DAI SALA !!! Visul multor pretendenti ai permisului de conducere

5
Noi reglementari!!!

Se pare ca incepem sa ne desteptam !
In sfarsit, Comisia juridica a Senatului analizeaza un proiect de lege care ar permite reprogramarea la traseu pentru obtinerea permisului auto fara sustinerea unei noi probe teoretice.
S-a propus extinderea valabilitatii probei teoretice de la examenul auto pana la un an. Astfel, cei respinsi la traseu, se vor putea reprograma doar la aceasta proba, fara sa mai fie obligati sa sustine din nou examenul teoretic.
Propunerea legislativa stipuleaza ca neprezentarea la proba practica nu invalideaza calificativul "admis" obtinut la examenul teoretic si ca rezultatele ar fi valabile la 12 luni de la data incheierii cursurilor de pregatire, si nu de la data de la care persoana a sustinut examenul.


La o asemenea veste, nu-mi ramane decat sa spun Doamne Ajuta !!!



5 comentarii:

  1. Stiam eu ca e ok sa am rabdare cu permisul, graba strica treaba :)) Asa totul e muuult mai ok si dispare din stres.Just 1 word : PERFECT!

    RăspundețiȘtergere
  2. E doar un proiect care se analizeaza in...ROMANIAAAAAAAA :)))

    Daca mai astepti mult s-ar putea sa fi respins din cauza varstei inaintate =)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahahaha,tie chiar iti place sa spulberi visele oamenilor a ?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana la urma a aflat cineva concret daca sala ramane valabila in cazul in care pici traseul?Si daca da cat este valabila , pana expira dosarul sau un an de la data cand ai fost admis la proba teoretica?

    RăspundețiȘtergere
  5. Examenul se da pe calculator.In Romania este cel mai dificil examen din Europa! Stiu eu pe cineva,care a dat de 18 ori acasa,iar in Germania a luat permisul din prima.Nemtii sunt mai prosti? Asa credeti voi? Si apoi,un examen luat odata(sala), este un drept al tau,castigat si nimeni nu are dreptul sa-ti refuze dreptul tau,decat in Romania,unde autoritatile inca au obiceiul sa se creada dumnezei,stapanii poporului si nu angajatii poporului,cum este normal si cum este in tari civilizate ca Germania.Asa ca,mai bine taceti decat sa varsati pe net astfel de ineptii!

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)