Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

luni, 8 martie 2010

Saptamana barbatilor cu snur! (pardon ...cu TANGA)

0



Incepand cu 1 Martie si pana azi 8 Martie, am fost bombardati cu reclame pentru spectacole dedicate doamnelor si domnisoarelor, de ce nu si travestitilor ca si ei sunt fete, in puii mei...asta este un alt subiect de barfa...altadata :D
( Si eu am facut un asemenea anunt :D nu trageti :D )

Acum vreau sa comentez despre hidosii aia unsurosi, cu patratele pe abdomen si asortati cu TANGA !!!
Am fost si eu la un astfel de spectacol, anul trecut, tot de 8 Marti, nu mergeam daca nu se intampla sa fie ziua de nastere a unei prietene. Stiti ce m-a distrat mai mult si mai mult?
Reactiile asa ziselor doamne, dar si mai mult reactiile lor, ale masculilor :)) Ele niste hiene ce salivau la onduirile sexoase ale striperilor...Ei..niste macho dati cu atata ulei, incat ai fi facut 30 de gogosi pe abdomenul lor ( :D am aflat eu mai nou, ca gogosile se prajesc in mult mult ulei =)) )
Ei sunt nevinovati...deh...atat au dovedit ei ca pot. La capitolul inteligenta = Yoc, la capitolul body language primesc intotdeauna calificativul FB ! Ca doar nu s-au chinuit tot anul sa traga de fiare si sa nu lesine nicio "fana".

Pe mine striperi astia ma scarbesc! Nu ma simt atrasa de barbatii musculosi . O spun clar si tare: NU! Sunt sigura ca in spatele unui asemenea specimen zace prostia intruchipata...anumite lipsuri le maschezi prin modul in care arati.
Sa aibe burta dom`le dar sa stii ca poti sa schimbi doua vorbe cu el.
Frustratele ii pot admira in continuare pe papuseii cu snurulet in fundulet! O viata aveti! Lesinati pe la spectacolele noilor vestitori ai primaverii !

Bleah...




No Response to "Saptamana barbatilor cu snur! (pardon ...cu TANGA)"

Trimiteți un comentariu

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)