Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

joi, 15 aprilie 2010

O fi greu sa fii bomba si pe deasupra sexy ? :-s

25
Povestea este primita prin mail :P nu am vrut sa-i stric originalitatea si nu am corectat nimic, este intacta :D

......... pe o retea sociala foarte des vizitata ...........

" EA:

Sânt o fată frumoasă (mai mult, foarte frumoasă) dă 28 dă ani. Sunt inteligentă şi am cu adevărat clasă. Aş vrea să mă casatoresc cu cineva care câştigă minim jumate dă milion dă euro pă an. Există paici vrun bărbat care să câştige atâta? sau neveste dă milionari care poate să-mi dea sfaturi pe tema asta? Am avut deja relaţii cu bărbaţi care câstigau 200 sau 250 mii dă euro, da asta nu mia permis dăcât să merg în Bamboo şi sămi iau ţoale de la DG. Cunosc pă una care face yoga cu mine, care sa căsătorit cu un banker bogat şi se îmbracă dă la Victoria 46. Nu e atâta dă frumoasă ca mine şi nici măcar atâta dă inteligentă. Aşa că mă întreb, cea făcut ca să merite asta şi de ce io nu reuşesc? Cum pot sajung la nivelu ei?

EL:

Am citit mesajul dvs cu mult interes, m-am gândit profund la cazul dvs şi am elaborat un prospect al situaţiei. Vă asigur că nu vă fac să pierdeţi timpul, deoarece câştig 500 de mii de euro pe an. Clarificat acest lucru, consider faptele în următorul mod. Ceea ce dvs oferiti, văzut din perspectiva unui bărbat ca acela pe care-l căutaţi e pur şi simplu o afacere foarte proastă. Şi acest lucru din următoarele motive:

Lăsând la o parte bla-bla-bla, ceea ce dvs oferiţi e o negociere foarte simplă. Dvs oferiţi frumuseţea dvs fizică, iar eu ofer banii mei. E o propunere foarte clară, dar există o mică problemă. În mod cert frumuseţea dvs se va diminua puţin câte puţin şi într-o zi va dispărea, în timp ce e foarte probabil să crească progresiv contul meu în bancă.

Asadar, în termeni economici dvs sunteţi un activ care suferă de depreciere, în timp ce eu sunt un activ care produce dividende. Dvs nu numai că suferiţi o depreciere, aceasta e progresivă şi creşte în fiecare an! Vaă explic mai bine: azi dvs aveţi 28 de ani, sunteţi frumoasă şi veţi continua să fiţi pt următorii 5/10 ani, dar din ce în ce mai puţin. Şi într-o zi, când veţi observa o poză a dvs de azi, vă veţi da seama ca aţi devenit o prună uscată. Acest lucru înseamnă, în termeni de piaţă că azi sunteţi bine cotată, în epoca ideala să fiţi vândută, nu cumpărată.

Utilizând un limbaj wallstreet cine vă posedă azi trebuie să vă pună în “trading position” (poziţie de comerţ) şi nu “buy and hold” (cumpără şi ţine), cum se pare că sugeraţi. Aşadar, în termeni comerciali, căsătoria (“buy and hold”) cu dvs nu e o afacere bună pe termen mediu/lung. În schimb, închirierea pe o anumită perioadă poate fi, chiar şi din punct de vedere social, o afacere înţeleaptă şi am putea s-o luăm în calcul. Am putea să avem o relaţie pt. o anumită perioadă.

Hmm ……….. Dacă mă gândesc bine şi ca să mă asigur de cât sunteţi de inteligentă, cu clasă şi frumoasa, eu, potenţial “client care închiriază”, de exemplu o “maşină”, cer ceea ce este corect: să facem un test drive.

Vă rog să stabiliţi data şi ora.

Cu stimă,

Investitorul dvs "




25 de comentarii:

  1. Hahahaha,sa facem un test drive :))). Oricum 100% true,sustin :D

    RăspundețiȘtergere
  2. vrei si tu un test drive ? :))
    sa i se taie capul :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ar trebui sa dea o lege din asta cu test drive :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Frank are dreptate, ar trebui sa strangem semnaturi :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. De acord cu lau, sustin ideea =))

    RăspundețiȘtergere
  6. Simpatici bancherii astia :)

    Unde semnez? :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum sa va vad :))

    Cati dintre voi aveti permis ? =))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca se refera la permis-ul de la striptease club. E cineva care nu are,ca se fac ultimele comenzi astazi. MS :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Pt test-drive, asa e. Am.
    Dar trebuie si port-arma cand iesi cu o bomba d-asta, plina de srapnel de talent si frumusete rara!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine ca la alte detalii nu va uitati.
    Shto, la cum te stiu, cand o sa deschida una d'asta gura si o sa incerce sa spuna o fraza, o sa saluti ingerasii din intersectie :))

    lau, vorbim acasa iubire

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai dreptate, greu de crezut ca scapa nebatuta :))

    RăspundețiȘtergere
  12. De-acord cu tine Frank! Dar una ca asta te baga-n razboi :))

    RăspundețiȘtergere
  13. o colega de la munca are o vorba: sa nu-ti iei nevasta top-model :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. Poti s-o iei si top-model, dar sa nu te superi daca nu esti in top ten la ea... "Un c*c*t singur sau un tort cu prietenii?", asta e intrebarea! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Vai, dar ce ne place noua de noi! Suntem narcis-isti. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu mai conteaza :)) mie imi plac vacutele si cainii :D

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)