Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

vineri, 2 iulie 2010

Bac 2010 ! Last day !

3
Absolventii claselor a XII-a de la toate liceele din Romania au sustinut azi, 2 iulie 2010 ultima proba scrisa de bacalaureat, examenul la alegere din aria curriculara a specializarii.

Numarul elevilor care sustin proba scrisa fie la fizica, chimie, biologie sau informatica, pentru profilul real, si la geografie, filosofie, logica, economie, psihologie sau sociologie, pentru uman este de 217.227, dintre care 22.467 din Bucuresti, anunta Ministerul Educatiei.

Rezultatele vor fi afisate duminica pana la ora 16.00, iar in intervalul orar 16.00 - 20.00, vor putea fi depuse contestatiile. Afisarea rezultatelor finale se va face pana la data de 8 iulie.

Pentru promovarea examenului este nevoie ca participantii sa obtina cel putin nota 5 la fiecare proba scrisa sau practica si media generala de minimum 6.

Probele scrise la Bacalaureat de anul acesta au debutat cu scandal,. Acuzatii de frauda, de mita pentru luarea examenului, mascati care au pazit usile scolilor - asa a aratat luni prima zi a examenului de maturitate.

Dupa proba de luni, candidatii la proba de istorie a examenului de bacalaureat au avut miercuri de raspuns la mai multe intrebari pornind de la fragmente de text date. Cei de la matematica au avut de rezolvat miercuri logaritmi, functii, ecuatii, matrice, vectori si multimi.

Incidente la Bac
Examenul de Bacalaureat din acest an nu a fost lipsit de incidente. Zeci de elevi din întreaga ţară au fost eliminaţi din probele scrise, pentru că au fost prinşi copiind. De asemenea, la Cluj au fost depistate peste 40 de lucrări la limba română ce erau trase la xerox.





3 comentarii:

  1. 40% au picat, licee in care nu a luat niciun elev...s-a umplut tara de prosti :))

    RăspundețiȘtergere
  2. asa drasticitate ar trebui sa fie in fiecare an ca sunt pline scolile si facultatile de "intelectuali"...mai trebuie redusi din ei!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iau bacu`, fac o facultate la f.f., prind un pont bun si intra in politica, tupeul fiind baza, iar apoi ne trezim cu ei in conducerea tarii... Frumos, nu?

    RăspundețiȘtergere

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)