Pentru intrebari lasati un comentariu sau accesati formularul de Contact

sâmbătă, 20 martie 2010

Magazinele etnobotanice revin in forta

1

Dupa ce s-au chinuit astia saracii sa le inchida, sa le interzica substantele comercializate ( 36 mai exact), proprietarii magazinelor etnobotanice le arata _|_ Guvernului Romaniei si Parlamentului si cui mai vreti voi si anunta redeschiderea acestora in 3 saptamani. Cum? Simplu..si-au folosit capul si au gasit alte plante cu efecte similare care nu se afla pe lista interzisa. Destul de funny :)))
Declaratia Directie de sanatate a fost : "Colaboram cu politia pentru a scoate de pe piata plantele si substantele care se regasesc printre cele interzise deja. In cazul in care vor aparea altele noi, conform legii actuale, se va modifica anexa cu privire la substantele respective si vor fi interzise. Asteptam mutarea adversarului. Astazi se deschid, maine le controlam sa vedem daca sunt ilegale. Vom contracara efectele "

O sa se joace de-a v-ati ascunselea astia in timp ce altii copii imbecili care consuma asa ceva vor ajunge in stare critica la spital. Asa se intampla cand infractorul e mai destept decat Legea, le arata _|_ zambind!
Cat despre copiii astia care consuma asa ceva : puteti sa va rupeti capul, ca oricum nu aveti nimic in el. Promit ca o sa trec la pomana!



Un comentariu:

Va rog sa folositi Nume/Adresa URL si nu Anonim!
Multumesc!

Iti place blog-ul? Hai si tu ;)